Bel: 06 815 37 886

Fotoshoot

Het was even puzzelen met de agenda’s, maar gister was dan toch de fotoshoot om mooi beeld materiaal te schieten voor de website en de nieuwe folder.

IMG_9315

Licht, camera, actie. Fotograaf zoomt in op naald-stimulator.

In mijn directe omgeving vond ik een fotograaf en twee modellen die allen spontaan ja zeiden op mijn vraag om me met dit project te helpen. Direct na binnekomst waren we al bezig om een perfect zitje te creëren. Dicht bij een raam voor goed licht, juiste achtergrond, stoelen zo gepositioneerd dat het hele plaatje klopt en schieten maar. Met wat extra indirect flitslicht kwam daar het gewenste resultaat al naar voren: het intake gesprek.

Wat zo leuk was, was dat iedereen aanvoelde wat er gedaan moest worden en er zo dus al gelijk een lekker flow ontstond. Na de intake en handen-schud foto’s zijn we verder met de diverse behandel methodes aan het werk gegaan. Super leuk om samen op zoek te gaan naar de juiste hoek waarin alles in beeld komt in voldoende licht, maar zonder schaduwen.

Met een paar uur hadden we alles wel in beeld gebracht wat ik voor ogen had om straks te gaan gebruiken op deze site en in de nieuwe folder.

Goed materiaal is belangrijk, want een beeld zegt meer dan duizend woorden. En ik wil dat wat ik doe tijdens een behandeling duidelijk over komt bij de toekomstige cliënt. Ik denk dat dat na gisteren wel gaat lukken. 🙂

Hartelijk dank aan Jeroen, Alma en Richard voor de fantastische samenwerking!

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: